Directie

   
Voorzitter College van Bestuur, algemeen directeur Kees van Bergeijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sectordirecteur vmbo Jan Jacob Jaasma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sectordirecteur mavo, havo, atheneum, gymnasium Monika Defourny Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     

Teamleiders 

   
Teamleider leerjaar 1 kader mavo leerjaar en leerjaar 2 kader  Sabine Wehman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider vmbo onderbouw en basis kader klein Wanda Munneke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider vmbo  en mavo bovenbouw Corné van Diepen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider mavo onderbouw  Paulette Peerenboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider vmbo en mavo bovenbouw Hennie Essink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider havo bovenbouw Hanneke Doodeman-Langenhuijzen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamleider havo, atheneum en gymnasium onderbouw Ingrid Mooren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamleider atheneum en gymnasium bovenbouw

Antoine Reijns Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.