Martinuscollege; een slimme keuze

samen werken aan jouw toekomst

samen werken aan jouw toekomst

Martinuscollege; een slimme keuze

digitaal onderwijs

digitaal onderwijs

Martinuscollege; een slimme keuze

internationaal georiënteerd

internationaal georiënteerd

Martinuscollege; een slimme keuze

goede onderwijsresultaten

goede onderwijsresultaten

Martinuscollege; een slimme keuze

toekomstgericht onderwijs

toekomstgericht onderwijs

Martinuscollege; een slimme keuze

een gezellige school

een gezellige school

Op het Martinuscollege gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens van betrokkenen wiens gegevens worden verwerkt  (medewerkers, leerlingen, ouders, bezoekers of andere relaties). Bij de verwerking van persoonsgegevens houdt de school zich aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Uitvoeringswet AVG en de onderwijswetgeving. 

Privacyreglement

Wij hebben een privacyreglement wat tot doel heeft:
- de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen te beschermen tegen misbruik van gegevens, tegen het verwerken van onnodige en onjuiste gegevens en tegen verwerking op onjuiste of onnauwkeurige wijze;
- te voorkomen dat persoonsgegevens worden verwerkt voor een ander doel dan het doel waarvoor ze verzameld zijn;
- de rechten van betrokkenen te waarborgen. 

Het privacyreglement is hieronder te downloaden: 



Functionaris Gegevensbescherming

Een externe en onafhankelijke Functionaris Gegevensbescherming (FG) is aangesteld om te controleren of het Martinuscollege de AVG toepast en naleeft. 

Vragen, klachten of geschillen

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en indien nodig, wordt ook de FG en/of de Autoriteit Persoonsgegevens ingeschakeld. 

Bent u van oordeel dat de bepalingen van de AVG en de daarop gebaseerde regelgeving niet of niet op juiste wijze worden nageleefd, dan kunt u zich in eerste instantie wenden tot de verwerkingsverantwoordelijke van de school. Als de afhandeling van uw klacht of geschil niet leidt tot een voor u acceptabel resultaat, kunt u zich wenden tot de Functionaris Gegevensbescherming. De contactgegevens staan hieronder vermeld. 

Verwerkingsverantwoordelijke Martinuscollege
Per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Per post:
Martinuscollege
College van Bestuur
Postbus 37
1610 AA  Bovenkarspel

Functionaris Gegevensbescherming 
Per e-mail: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per post: 
Privacy Management Partners
De heer J. Eding, MSc
Vondellaan 46
3521 GH  Utrecht

Als het contact met de FG niet leidt tot een voor u acceptabel resultaat, kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens dan wel de rechter. 

Voor klachten over onregelmatigheden betreffende het onderwijs of op het gebied van machtsmisbruik kunt u onze klachtenregeling volgen.