Leerling kok

In ons opleidingsrestaurant worden derde- en vierdejaars leerlingen van de afdeling horeca, bakkerij en recreatie voorbereid op een vervolgopleiding en/of een baan in de horeca. Zij leren hier de belangrijkste basisvaardigheden van de profieldelen koken, gastheerschap, bakkerij en recreatie.

Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Onder begeleiding van ervaren leraren, koken en serveren leerlingen er de heerlijkste gerechten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De daghap kost 6,5 euro en een 3 gangen diner 15,00 euro. Drankjes zijn exclusief. 


Culinaire activiteiten

De Mantel is gedurende het schooljaar voor verschillende culinaire activiteiten geopend. Hierbij bent u als gast natuurlijk van harte welkom. Het actuele aanbod: 

Daghap tussen 17.00 en 17.30 uur   
woensdag                30 oktober 2019    
maandag 18 november 2019
woensdag 4 december 2019
maandag 9 december 2019
woensdag 8 januari 2019
maandag  27 januari 2020
woensdag 5 februari 2020
maandag  24 februari 2020
3 gangen diner om 17.30 uur   
woensdag  13 november 2019
maandag  25 november 2019
woensdag  11 december 2019
maandag  16 december 2019
woensdag  15 januari 2020
maandag  3 februari 2020
woensdag 12 februari 2020
maandag  2 maart 2020
woensdag  18 maart 2020
maandag  23 maart 2020
woensdag 15 april 2020
maandag 20 april 2020 

 

Reserveren noodzakelijk

Om een daghap of 3 gangen diner te komen eten in De Mantel, is het noodzakelijk tijdig te reserveren via 0228-510300. Dit kan vanaf maandag 16 september 2019 op ma t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het Martinuscollege staat aan De Aanloop 6 in Grootebroek.

 

Dinerbon de MantelDiner cadeau geven?

Dat kan! Tijdens openingstijden kunt u bij het restaurant een cadeaubon kopen.

 

Volg restaurant De Mantel op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg restaurant De Mantel dan op Facebook