Leerling kok

In ons opleidingsrestaurant worden derde- en vierdejaars leerlingen van de afdeling horeca, bakkerij en recreatie voorbereid op een vervolgopleiding en/of een baan in de horeca. Zij leren hier de belangrijkste basisvaardigheden van de profieldelen koken, gastheerschap, bakkerij en recreatie.

Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Onder begeleiding van ervaren leraren, koken en serveren leerlingen er de heerlijkste gerechten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. 


Culinaire activiteiten

De Mantel is voor verschillende culinaire activiteiten geopend. Hierbij bent u als gast natuurlijk van harte welkom. Het actuele aanbod:
- Maandag - diner (welkom om 17.30 uur): 10 december 2018, 21 januari 2019, 25 februari 2019, 18 maart 2019, 15 april 2019, 20 mei 2019
- Vrijdag - lunch  (welkom om 12.30 uur): 23 november 2018, 14 december 2018, 8 februari 2019, 8 maart 2019, 29 maart 2019, 17 mei 2019

Het actuele aanbod is ook altijd terug te vinden op de Facebookpagina van De Mantel
 

 

Reserveren noodzakelijk

Om een lunch en/of diner bij te wonen, is het noodzakelijk tijdig te reserveren via 0228-510300 (ma t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur). Het Martinuscollege staat aan De Aanloop 6 in Grootebroek.

 

Dinerbon de MantelDiner cadeau geven?

Dat kan! Tijdens openingstijden kunt u bij het restaurant een cadeaubon kopen.

 

Volg ons op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook