Mentor Adriënne van den Berg (ag1a)

Hallo jongens en meisjes van ag1a. Mijn naam is mevrouw Van den Berg en ik zal het komend schooljaar op het Martinuscollege jullie mentor zijn. Ik heb heel lang in de jeugdhulpverlening gewerkt en daar ben ik altijd mentor geweest van drie of vier kinderen uit één groep. Op het Martinuscollege is het als mentor natuurlijk helemaal anders omdat we hier met meer leerlingen in een klas zitten.

Ik hoop dat ik jullie als mentor kan helpen bij de start op jullie nieuwe school, zodat je je in de klas en op school snel thuis voelt. Daarnaast wil ik je graag helpen bij het plannen, organiseren en maken van je huiswerk. Je mag ook altijd bij mij binnen lopen voor een gesprek als je er even niet uitkomt. Verder gaan jullie mij twee keer per week zien tijdens de aardrijkskundeles (het leukste vak dat op school gegeven wordt). 

In mijn vrije tijd ben ik veel met aardrijkskunde bezig en het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik graag reis over onze mooie planeet. Thuis ben ik ook nog moeder van twee dochters, eentje van 23 jaar en de ander is 10 jaar. Samen wonen we in een woongroep in Purmerend.


Mentor Peter Bot (ag1a)

Hallo allemaal, welkom op het Martinuscollege! Mijn naam is Peter Bot en ik ben samen met Adrienne van den Berg komend schooljaar jouw mentor. We gaan er samen voor zorgen dat iedereen zich snel thuis voelt op school en in de klas. Naast je mentor ben ik ook je gymleraar voor komend jaar. Zelf speel ik zaalvoetbal bij RTC 2.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en we gaan er samen een mooi schooljaar van maken. Tot 19 juni!