Mentor Alex van der Gracht (bk1a)

Hallo lieve kinderen,

Mijn naam is Alex van der Gracht en samen met mevrouw Muller ben ik jullie mentor voor het komend schooljaar. Ik vind het Martinuscollege een heel leuke school en werk er daarom al meer dan vijftien jaar. Ik geef de vakken waarbij je je alvast kunt oriënteren op de profielen van de bovenbouw (economie en ondernemen/ media, vormgeving en ict). Dit zijn vakken waarbij we je leren ontdekken waar jouw interesses en vooral kwaliteiten liggen.

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan fotografie (vooral van vogels) en vogels kijken. Daarnaast spaar ik postzegels van vogels. Verder ben ik geïnteresseerd in sport (kijken) en vooral voetbal vind ik prachtig. Ik ben fan van Feyenoord (dan weet iedereen dat maar) en hou ook heel erg van vakanties en reizen. 

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en we gaan er samen een leerzaam maar vooral mooi jaar van maken.

 

Mentor Eline Muller (bk1a)

Hoi allemaal, mijn naam is Eline Muller en ik ben dit jaar mentor van de bk-klas. Het wordt voor mij mijn derde schooljaar op het Martinuscollege. Jullie zullen mij in het begin nog niet zien omdat ik met zwangerschapsverlof ben tot begin oktober. Na die tijd zien we elkaar bij de mentorlessen en geef ik jullie ook het vak Engels.

In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, tuinieren en stukken wandelen. Ik woon in Lelystad dus ik ga graag naar de Oostvaardersplassen. Tot ziens in oktober; laten we er een mooi jaar van maken!