Mentor Marcella Klaver (bkk1a)

Hoi allemaal, mijn naam is Marcella Klaver en ik mag volgend jaar jullie mentor zijn. Ik ben gek van sport en vind bijna alle sporten leuk om te doen en om naar te kijken. Zelf doe ik aan zaalvoetbal en kun je mij regelmatig in de sportschool vinden. Je kunt dan ook vast wel raden wat voor vak ik geef? Gym; naar mijn mening het leukste en mooiste vak op school! Komend schooljaar zien wij elkaar dan ook bij de mentorles en bij de gymles.

Ik ben benieuwd naar jullie hobby's. Fijne vakantie en tot snel!

 

Mentor Paula Jans

Mentor zijn van een klas is meer dan alleen lesgeven. Het leuke ervan is dat je het niet alleen kan doen, maar een groep leerlingen nodig hebt en dat worden jullie! Het geeft je de kans om leerlingen op weg te helpen daar waar ze dat nodig hebben. Voor mij is dat een van de belangrijkste taken die een leerkracht heeft.

 

Het is dan ook heel mooi om meerdere vakken te kunnen geven aan je eigen klas zodat we elkaar veel ontmoeten in de week. De vakken die ik naast het mentorschap geef zijn: lichamelijke opvoeding, wiskunde en rekenen. Daarnaast help ik leerlingen in kleine groepjes of individueel als dat nodig is, dit heet remediale hulp.  

 

Dit jaar mag ik jouw mentor zijn. Wie ik verder ben en wat ik naast werken nog meer graag doe, vertel ik je graag in de klas. Dat hoop ik van jullie ook allemaal te weten te komen. We gaan er een mooi jaar van maken!


Mentor Jesper Klijn (bkk1b)

Hallo jongens en meisjes, ik ben Jesper Klijn en ik ben dit jaar samen met meneer Bethlehem mentor van bkk1b. Ik ben 24 jaar jong, in de eerste week van het nieuwe schooljaar (5 september) word ik 25. Na zelf vijf jaar op het Martinus te hebben gezeten en drie jaar stage te hebben gelopen, werk ik nu met veel plezier op het vmbo. Samen met mijn broer, Ivo Klijn, geef ik aan alle eerste en tweede klassen het vak Mens en Maatschappij. Van vulkanen tot de Tweede wereldoorlog, wij weten er alles van.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik vind onder andere voetbal erg leuk. Ook Netflix en af en toe een potje FIFA doe ik graag, maar alleen als ik win. Ik woon samen met mijn vriendin in Grootebroek, vlak bij het Martinuscollege. Anderhalve minuut lopen, lekker dichtbij dus :)

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie! Tot volgend schooljaar.Mentor Tjipke Bethlehem (bkk1b)

Hallo jongens en meisjes,

Mijn naam is Tjipke Bethlehem en ik geef de vakken wiskunde, rekenen en mens en natuur. Daarnaast geef ik ook mentorlessen en ‘OOM uren’ aan de klas waar ik, samen met meneer Klijn, mentor van ben. Ik vind het erg leuk om jongeren te helpen bij alles wat ze op school en in het dagelijks leven tegenkomen.

 

Ik werk al meer dan 30 jaar op het Martinuscollege; het is een leuke school, met goede begeleiding, goede resultaten en veel activiteiten buiten school. Verder ben ik getrouwd en vader van drie kinderen. Ook heb ik al acht kleinkinderen.

 

In mijn vrije tijd kun je me vinden in mijn groentetuin of ergens op een polderweg waar ik op mijn motor een ritje aan het maken ben. Als ik jullie lesgeef, vertel ik er graag wat meer over. Tot ziens in de klas!

 

Mentor Melanie Bennaars (bkk1c)

Hallo allemaal, welkom op het Martinuscollege!

Mijn naam is Melanie Bennaars en ik ben volgend jaar jullie mentor samen met Ivo Klijn. Ik zal jullie onder andere Engels geven en daarnaast nog een vak zodat ik jullie zo vaak mogelijk zie in een week! Dat is handig want dan kunnen we elkaar goed leren kennen en maken we er samen een heel leuk jaar van!

 

Ik heb twee kinderen, van 5 en 2. Zij zijn mijn leukste, mooiste en geweldigste hobby! En ik vertel heel veel over ze! Daarnaast vind ik tuinieren, bakken en buiten zijn heel fijn. Ik ben heel benieuwd naar jullie! Tot snel!

Mentor Ivo Klijn (bkk1c)

Hallo allemaal! Mijn naam is Ivo Klijn. Ik ben alweer 27 jaar oud en werk nu 5 jaar op het Martinuscollege. Volgend jaar ben ik samen met mevrouw Bennaars mentor van BKK1C. Naast mentor zijn geef ik het vak Mens & Maatschappij. De komende twee jaar heb je voor Mens & Maatschappij meneer Klijn, of mijn broertje, meneer Klijn. Makkelijk onthouden, toch?

 

Zelf ben ik vooral gek van geschiedenis. Ik spaar van alles, van een helm uit de Tweede Wereldoorlog tot Romeinse munten. Dus wees maar voorbereid op een klein museum! In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik voetbal bij Zouaven, maar hou van veel verschillende sporten. Ik kan het ook niet laten om af en toe te gamen op de PlayStation 4 (maar huiswerk gaat voor, he!). Ik zie jullie na de vakantie!