Mentor Marisa Hoeben- Lahuerta (ha1a)

Salut! Je raadt het al, ik ben lerares Frans en daarnaast ben ik afgelopen jaren mentor van een tweede leerjaar geweest. Het mentorschap biedt de mogelijkheid om de leerlingen beter te leren kennen en ik probeer er elk jaar weer, samen met de klas, één hechte groep te maken en dat is ieder jaar weer een uitdaging.

Naast het bewaken van de studieresultaten is er natuurlijk ook ruimte om plezier in het leren te creëren, want zoals de Fransen het zo mooi kunnen zeggen “on apprend par le coeur” (trouwens de Engelsen zeggen het ook op deze manier: To learn by heart); je leert pas als je iets leuk vindt.

Bonne chance (veel succes!) en à bientôt (tot gauw)!

  

Mentor Steven Schenk (ha1b)

Hoi allemaal,

Mijn naam is Steven Schenk en ik ben komend schooljaar jullie mentor. Op de havo geef ik Engelse les én mentorles.

Over het Martinuscollege kan ik jullie van alles vertellen, want ik heb zelf ook op deze school gezeten en ik geef al weer een aantal jaren les op deze leuke school!

Ik ben gek op Engels voetbal, luister graag naar muziek (vooral rock, pop en reggae) en hou van Netflix-en. Lezen vind ik ook heerlijk en er staan dan ook veel Engelse boeken in mijn lokaal zoals alles van Harry Potter en Engelse Strips (die je gerust lenen mag!).

We gaan er een gezellig jaar van maken met z’n allen!  

 

Mentor Linda Neefjes (ha1c)

Welkom nieuwe leerlingen. Wat leuk dat ik jullie mentor mag zijn dit schooljaar.

Mijn naam is Linda Neefjes en ik geef aardrijkskunde op het Martinuscollege. Ik heb zelf ook op deze school gezeten, geef hier al 15 jaar les en vind aardrijkskunde nog steeds het allerleukste vak!

Mijn woonplaats is Middenbeemster en ik ben moeder van twee jongens. Mijn hobby's zijn lezen, winkelen, reizen en Roller Derby. Als je niet weet wat dat is, kom het maar eens vragen, ik kan je leuke filmpjes laten zien!

Tot 19 juni en natuurlijk tot na de zomer!!!