Mentor Max Vermeulen (km1a)

Mijn naam is Max Vermeulen en ik ben je mentor voor aankomend jaar. Ik vind het altijd erg leuk om mentor van een eerste klas te zijn en de leerlingen in het loop van het jaar te zien ontwikkelen.

 

Op school geef ik het vak lichamelijke opvoeding, dus dit mooie vak krijg je van mij.  Zelf hou ik natuurlijk ook van sport, vooral van voetbal en wielrennen.
 

 

Mentor Margriet Nicolaï (km1b)

Wat ontzettend leuk dat je volgend jaar in onze mentorklas gaat komen. Je wilt natuurlijk van alles over mij weten voordat je bij ons op school komt. Ik kan je al een aantal dingen verklappen; ik vind skiën, zeilen en verre vakanties erg leuk. Ik heb een zoontje van 2,5 jaar oud.


Op het Martinuscollege geef ik les in de creatieve vakken. De rest kom je natuurlijk tijdens het schooljaar te weten. Geniet van je laatste weken op de basisschool en natuurlijk super veel plezier op kamp of met je eindmusical.

 

Mentor Martien de Graaf (km1b)

Net als mevrouw Nicolai vind ik het ook leuk dat je komend jaar in onze mentorklas komt. Behalve je mentor zal ik ook je leraar Engels zijn. Daarnaast ben ik decaan en die houdt zich bezig met vak- en profielkeuze. In de eerste klas ben je daar nog niet heel veel mee bezig.

Ik hou veel van reizen en wandelen maar daarover na de vakantie meer. Geniet van de laatste weken op de basisschool en tot volgend schooljaar!

 

Mentor Heleen Wittebol (km1c)

“Het leuke aan mentor zijn, is dat je de mentorleerlingen echt goed leert kennen, zeker als je ze zoveel vakken geeft als ik. Je voelt je ook echt betrokken bij je ‘eigen’ klas en je doet er veel aan om iedereen mee te krijgen in de trein die school heet”, vertelt mevr. Wittebol over haar mentorschap. Ze is niet alleen mentor, maar geeft ook wiskunde, mens en bewegen, rekenen en sport. Zo ziet ze haar klas bijna elke dag!

Jouw mentor is een bezig bijtje en houdt van afwisseling: naast de lessen en alles wat daarmee samenhangt, heeft ze ook veel coördinerende taken voor projectweken, introductiedagen, onderzoeken, etc. “Jezelf ontwikkelen is niet alleen voor jonge mensen belangrijk! Een nieuwe uitdaging houdt mensen scherp en geïnteresseerd”, vertelt ze. Ze hoopt daarmee een inspirerend voorbeeld voor haar leerlingen te zijn.

Mentor Mark Lakenman (km1d)

“Ik vind het leuke aan mentor zijn dat ik leerlingen, die elkaar misschien nog nooit gezien hebben, een hechte gezellige groep zie worden.” Dhr. Lakenman geeft ook les op het Martinuscollege: mens en maatschappij en profielorientatie MVI en E&O.


Deze mentor houdt van American football, wielrennen en voetbal kijken. Ook is hij gek op tijd doorbrengen met zijn zoontje Koen, wandelen met zijn hond Loewie en het kijken van een mooie film of series op Netflix. Wel met een flinke bak popcorn en frisdrank onder handbereik!