Leerlingen in groep 8 van de basisschool maken binnenkort de spannende en belangrijke stap naar de middelbare school. Daar leren zij nieuwe dingen, ontdekken zij wat ze leuk vinden of wat ze goed kunnen en maken er nieuwe vrienden.

"Het Martinuscollege staat voor mij voor gezelligheid, goed onderwijs en 'thuis' zijn. Ik heb een ontzettend fijne en goede schooltijd gehad, waar ik met veel plezier op terugkijk. Mijn oud-klasgenoten zie ik nog regelmatig; dat zijn vrienden voor het leven." - Marc - oud-leerling 


Een slimme keuze

Op het Martinuscollege kunnen leerlingen alle kanten op en begint de toekomst. We hebben vijf opleidingen met allemaal een eigen thuisbasis in een gezellig schoolgebouw. We bieden:
goed en toekomstgericht onderwijs;
leuke activiteiten;
• persoonlijke aandacht voor onze leerlingen;
• oog voor talent;
een prettige en veilige omgeving.
Het Martinuscollege; een slimme keuze! 

 

VO Gids

De VO Gids kan je helpen bij het maken van een keuze voor een middelbare school. Het Martinuscollege staat hier ook in. Nieuwsgierig? Klik hier. 


Voor de leerlingen

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich snel thuis voelen en met plezier naar school gaan, hebben wij onder andere een uitgebreid introductieprogramma voor onze brugklasleerlingen en bieden wij goede begeleiding

Om leerlingen uit te dagen hun talenten in te zetten of te ontdekken hebben we onder andere marTINUSuren, Cambridge Engels, toptalentbegeleiding en een excellentietraject.

Een dag op school

Vast een indruk krijgen van hoe een dag op school er op het Martinuscollege uit kan zien? Klik hier voor de video 'een dag op school'.
Voor de ouder(s)/verzorgers

Ook bent u van harte welkom op het Martinuscollege tijdens onze ouderinformatieavond en tijdens onze open dagen. Voor meer informatie kunt u terecht op deze website en kunt u onze schoolgids lezen. 

Inschrijven?

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 

Vragen? Contact? 

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!