Voor leerlingen van de basisschool en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn op meerdere momenten in het schooljaar bijeenkomsten georganiseerd op het Martinuscollege. 

  • Martinus for one day; speciaal voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool
  • ouderinformatieavond; speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 7/8 van de basisschool
  • open dagen: voor iedereen die wat meer van het Martinuscollege wil zien

Ouderinformatieavond 9 december 2020

Voor ouder(s)/ verzorger(s) die graag wat meer informatie willen over het voortgezet onderwijs organiseren wij elk jaar een informatieavond. Dit jaar is deze avond op 9 december 2020. 

Ouders/verzorgers worden ontvangen bij het Martinuscollege en krijgen uitleg over de opleidingen en het onderwijs. Aansluitend wordt, in kleine groepjes, dieper ingegaan op de verschillen tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs en kunnen vragen worden gesteld. Aan het einde van de avond staan medewerkers van de school klaar om eventuele vragen die er nog zijn te beantwoorden of om een vervolgafspraak te maken. 

Uitnodiging en aanmelding
Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 ontvangen voor deze avond een uitnodiging via (de basisschool van) hun kind.


Open dagen 11 en 12 februari 2021

Neem tijdens onze open dagen een kijkje in verschillende lokalen en de aula’s, ontmoet en spreek leraren en leerlingen, verzamel informatie over onze klassen, marTINUSuren, activiteiten, lesmethoden, de leerlingenraad en nog veel meer. Kom jij ook langs op donderdag 11 en/of vrijdag 12 februari 2021. Je bent tussen 18.00 uur en 21.00 uur van harte welkom! 

  

Open dagen of ouderinformatieavond gemist?

Bent u niet in de gelegenheid onze school tijdens de open dagen of de ouderinformatieavond te bezoeken, maar wilt u de school wel op een ander moment bezoeken? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met het Martinuscollege via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0228-510300 en maak een afspraak. U bent van harte welkom.

 

Extra voor de leerlingen van de basisschool: Martinus for one day 

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij elk jaar Martinus for one day; tijdens deze middag komen leerlingen uit groep 8 met hun klas en leerkracht op het bezoek om alvast een klein beetje te ervaren hoe een lesdag op het Martinuscollege eruit ziet en wat anders is op de middelbare school dan op de basisschool.