Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal.

 

Kennismaken op een veilige manier

Vanwege COVID-19 zijn diverse maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook maken veel mensen zich zorgen om hun gezondheid. Om iedereen op een veilige manier toch kennis te laten maken met het Martinuscollege, hebben wij een informatie- en voorlichtingsprogramma ontwikkeld waarbij wij elkaar toch kunnen leren kennen.

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

Wilt u meer informatie over voortgezet onderwijs in het algemeen en/of het onderwijs en de begeleiding van leerlingen op het Martinuscollege in het bijzonder? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 


Voor de aanstaande brugklasleerlingen: 'proefdraaien op het Martinuscollege'

In januari 2021 komen de groep 8 leerlingen uit de regio met hun klas een ochtend of middag 'proefdraaien'. Tijdens Martinus For One Day (MFOD) kunnen de leerlingen bij ons op school alvast ervaren hoe een dag in het leven van een brugklasleerling eruit kan zien. Ook kunnen zij kennismaken met onze medewerkers. Op het programma staan een mentorles, een vakles, marTINUSuren en een pauze in een van onze aula's. Een mooie gelegenheid om de school eens goed te bekijken en alvast de sfeer te proeven. 

 

Geen open dagen maar.....

Hoewel we graag uw hele gezin welkom heten in ons gezellige schoolgebouw, is dat vanwege de coronamaatregelen waarschijnlijk niet mogelijk. Als alternatief hebben wij een leuke verrassing voor u in petto. Hou de website in de gaten voor meer informatie en noteer donderdag 11 februari 2021, 20.00 uur alvast in uw agenda.