Voor leerlingen van de basisschool en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn op meerdere momenten in het schooljaar bijeenkomsten georganiseerd op het Martinuscollege. 

  • ouderinformatieavond (inmiddels geweest); speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 7/8 van de basisschool
  • open dagen op donderdag 24 en vrijdag 25 januari 2019 van 18.30 - 21.30 uur: voor iedereen die wat meer van het Martinuscollege wil zien

Ouderinformatieavond

Voor ouder(s)/ verzorger(s) die graag wat meer informatie willen over het voortgezet onderwijs organiseren wij elk jaar in december een informatieavond. 

Ouders/verzorgers worden ontvangen in de grote aula van het Martinuscollege en krijgen uitleg over de opleidingen en het onderwijs. Aansluitend wordt, in kleine groepjes, dieper ingegaan op de verschillen tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs en kunnen vragen worden gesteld. Aan het einde van de avond staan medewerkers van de school klaar om eventuele vragen die er nog zijn te beantwoorden of om een vervolgafspraak  te maken. 

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 ontvangen voor deze avond een uitnodiging via hun kind.


Open dagen 24 en 25 januari 2019 

Neem tijdens onze open dagen een kijkje in verschillende lokalen en de aula’s, ontmoet en spreek leraren en leerlingen, verzamel informatie over onze dakpanklassen, marTINUSuren, activiteiten, lesmethoden, de leerlingenraad en nog veel meer. Kom jij ook langs op donderdag 24 en/of vrijdag 25 januari 2019? Je bent tussen 18.30 uur en 21.30 uur van harte welkom! 


 

Open dagen of ouderinformatieavond gemist?

Bent u niet in de gelegenheid onze school tijdens de open dagen of de ouderinformatieavond te bezoeken, maar wilt u de school wel op een ander moment bezoeken? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met het Martinuscollege via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0228-510300 en maak een afspraak. U bent van harte welkom.

 

Extra voor de leerlingen van de basisschool: Martinus for one day

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij elk najaar Martinus for one day; tijdens deze middag komen leerlingen uit groep 8 met hun klas en leerkracht op het bezoek om alvast een klein beetje te ervaren hoe een lesdag op het Martinuscollege eruit ziet en wat anders is op de middelbare school dan op de basisschool. Dit schooljaar is Martinus for one day op 19 en 20 november 2018.