Leren is leuk

Voor (hoog)begaafde en cognitief talentvolle leerlingen uit de groepen 7 en 8 van diverse basisscholen uit de omgeving is het Martinuscollege in 2012 gestart met een talentklas. Het programma van de talentklas bevat een verrijkend en verdiepend aanbod voor extra uitdaging. Leerlingen worden op deze manier gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Leerlingen die meer kunnen, komen zo met elkaar in contact en merken dat prestaties gewaardeerd worden. Alles op een leuke en speelse manier: omdat leren leuk is.

 

Programma talentklas

Leerlingen worden door de leerkracht van de basisschool opgegeven voor de talentklas van het Martinuscollege. Bij aanmelding kiezen leerlingen een of meerdere modules die zij in de talentklas willen volgen. Iedere module bestaat uit drie lessen die gegeven worden op het Martinuscollege of op een locatie in de buurt.  Voorbeelden van modules zijn ‘Olympia', 'Taal, een echt mensending???', ' Hola Español', 'Het raadsel van alles wat leeft', 'Oerchemie' en 'Een eigen bedrijf, VOC: het beste idee van de nieuwe wereld'. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met mevrouw Ingrid Mooren, teamleider atheneum gymnasium onderbouw via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.