Naast leuke en inspirerende lessen, enthousiaste leraren en een goede voorbereiding op de toekomst is school ook belangrijk voor leuke herinneringen aan buitenschoolse activiteiten. Op het Martinuscollege vinden wij het namelijk ook leuk om buiten schooltijd gezamenlijk dingen te ondernemen. Zo wordt je schooltijd wel heel erg leuk! Kom jij ook bij de Martinus Membership Club?

Waar doe jij aan mee?

Ga mee naar Walibi, duik in het water voor een proefles duiken, doe mee aan de zaalvoetbalcompetitie (tegen de leraren!), game mee tijdens een LAN-party, bezoek onze schoolfeesten, bespeel een instrument in onze schoolband, doe mee aan Martinus Got Talent, sluit je aan bij de leerlingenraad of GSA van onze school, organiseer het eindexamengala of neem plaats in de medezeggenschapsraad of een andere commissie. 

Heb jij een idee?

Heb jij zelf leuke ideeën voor een activiteit of om de school nog leuker te maken?  Die ideeën horen wij graag! Mail naar meneer Haakman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda

februari, maart 2020 workshoprondes Martinus Got Talent
7 februari 2020 zaalvoetbaltoernooi vmbo lj 1 & 2
14 februari 2020 zaalvoetbaltoernooi havo vwo lj 1 & 2
7 maart 2020 Disneyland Parijs
20 maart 2020 koken voor studenten
27 maart 2020 koken voor studenten
16 april 2020 Martinus Got Talent
volgt graffiti
volgt  zaalvoetbal vmbo bovenbouw
volgt darten/tafelvoetbal
volgt handbal