Nieuws

Vanaf 2 juni 2020 worden er weer lessen gegeven op het Martinuscollege. We kijken er enorm naar uit onze leerlingen en medewerkers weer op school te ontvangen! Hoe wij omgaan met diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen, zie je in onderstaande video. 

Woensdag 20 mei 2020 heeft het Jeugdjournaal van de NOS op het Martinuscollege televisieopnames gemaakt over de 1,5 meter school. Leerlingen, een leraar en onze directeur vertellen over wat dit voor hen betekent. Nieuwsgierig? Je kunt het item hieronder terugzien. 

Het Martinuscollege houdt alle berichtgeving en adviezen van het RIVM en de overheid omtrent het Coronavirus continu in de gaten. Hier leest u het laatste nieuws.

Bent u een ouder/verzorger die het leuk vindt om actief betrokken te zijn bij het wel en wee van uw kind op school? Wilt u meepraten over zaken die voor ouders/verzorgers en leerlingen van belang zijn? Onze oudervereniging is, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar nieuwe leden. U bent van harte welkom. 

Deze week zijn onze examenleerlingen op school te vinden voor het maken van sommige schoolexamens. Een aantal examens wordt ook digitaal op afstand afgenomen. Wij wensen iedereen heel veel succes!
Vanwege de coronacrisis moet iedereen 1,5 meter afstand houden van andere mensen en is de school maar beperkt open voor inhaaltoetsen en schoolexamens. Hoe gaat dat als je als leerling naar school moet?

Heb jij je aangemeld als nieuwe leerling op het Martinuscollege? Dan ontvang jij binnenkort meer informatie over het vervolg van jouw inschrijving.

Wat gebeurt er op school nu er geen leerlingen zijn? Kijk mee! 

Binnen het onderwijs en onze manier van werken en leren is er de afgelopen weken veel veranderd. Dat is niet altijd makkelijk. Om medewerkers van de school een hart onder de riem te steken, zijn dinsdag 31 maart 2020 prachtige tulpen bij hen thuis bezorgd. 

Hoe blijf jij fit? Niet alleen de lessen zoals wiskunde, natuurkunde, Nederlands en Engels gaan op afstand door, ook de sportlessen gaan 'op afstand' zoveel mogelijk door.