Nieuws

Voor het nieuwe schooljaar 2020 - 2021 hebben wij een aantal zaken voor u en uw kind(eren) op een rijtje gezet. De informatie over de eerst schoolweek is nog niet volledig; in de week van 10 -14 augustus plaatsen wij meer informatie over deze eerste week van het nieuwe schooljaar. 

Nog even nagenieten van onze drive-in diploma uitreikingen? Kijk de aftermovie!

Gisteren waren de eerste drive-in diploma-uitreikingen aan onze geslaagde vmbo-leerlingen. Ook de eerste diploma's aan onze mavo-uitreikingen zijn uitgereikt; met een karavaan bezochten de mentoren en leraren de geslaagde leerlingen aan huis. Wat een feest!

Martinus on tour! Vorige week zijn de diploma's voor onze havo, atheneum- en gymnasiumleerlingen bezorgd aan huis. Deze week volgen drive-in diploma-uitreikingen voor onze vmbo leerlingen en worden de mavo-diploma's thuis bezorgd. Bijzondere en feestelijke manieren van diploma's uitreiken in deze coronatijd. 

Eindexamenleerlingen opgelet! NH Nieuws plaatst 27 juni een artikel over de eindexamens en publiceert een lijst met namen van geslaagde eindexamenkandidaten. Voor dit item is NH Nieuws op zoek naar eindexamenkandidaten die hun verhaal d.m.v. een vlog willen vertellen. Doe jij mee? 

Door het coronavirus zijn een aantal activiteiten dit schooljaar helaas niet doorgegaan. Ouder(s)/verzorger(s) krijgen daarom een deel van de vrijwillige ouderbijdrage die aan het begin van het schooljaar is betaald, teruggestort. 

Wat was het leuk om onze nieuwe brugklasleerlingen vandaag op school te ontvangen voor de kennismakingsmiddag. 

Sommige leerlingen wisten al even dat zij geslaagd zijn voor hun eindexamen, maar voor andere leerlingen is het vandaag toch een spannende dag; zij krijgen te horen of zij geslaagd zijn of (nog) niet. 

We zijn weer open voor onze leerlingen. Welkom terug! 

Vanaf 2 juni 2020 worden er weer lessen gegeven op het Martinuscollege. We kijken er enorm naar uit onze leerlingen en medewerkers weer op school te ontvangen! Hoe wij omgaan met diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen, zie je in onderstaande video.