Nieuws

Luna en Renée uit vwo 5 hebben allebei de top 3 van Nederland gehaald bij de 29e Duits-Nederlandse vertaalwedstrijd van de Deutsche Internationale Schule in Den Haag. Welke prijs ze precies hebben, horen ze woensdag 21 april 2021 tijdens de online prijsuitreiking.

 Met een grote verbouwing in zicht, konden onze mavo/havo leerlingen hun Engelse woorden eenmalig oefenen op de muren van het klaslokaal. Met grote creativiteit zijn zij aan de slag gegaan en het leverde een hele vrolijke les op| 

 

Zit jij in leerjaar 1 vmbo, weet jij veel van voetbal af en lijkt het je leuk deze kennis te testen? Doe dan mee met de voetbalquiz van de Martinus Membership Club.

 De nieuwe aanmeldingen voor volgend schooljaar zijn ontvangen. Fijn om te zien dat zoveel ouders en leerlingen vertrouwen in onze school hebben. 

Een nieuwe ingang, vernieuwde keuken en bakkerij en een compleet nieuwe inrichting van een vleugel op de eerste verdieping. Tijd voor vernieuwing!

Scholen voor voortgezet onderwijs mogen onder voorwaarden weer open voor alle leerlingen. Een mooie maar ook spannende stap voor leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers. Wij zijn blij dat wij alle leerlingen weer op school mogen ontvangen.

Kiezen voor het Martinuscollege als middelbare school? Natuurlijk! Inschrijven op onze school is heel makkelijk en kan op twee manieren: digitaal of op locatie. 

Heb jij de uitzending van Martinus Zapp gemist? Geen probleem! Je kunt deze op elk moment terug kijken via deze link of door hieronder te klikken. 

Met klasgenoten abseilen in de Ardennen, het Colosseum in Rome ontdekken, op uitwisseling naar Madrid of op werkweek in Nederland. Activiteiten die leerlingen zich altijd zullen herinneren. 

Omdat wij u niet kunnen ontvangen tijdens onze open dagen, brengen wij de open dagen naar u door middel van Martinus Zapp. Kijkt u mee?