Nieuws

Voor het nieuwe schooljaar 2021 - 2022 hebben wij een aantal zaken voor u en uw kind(eren) op een rijtje gezet. 

Glitter & glamour, Oscars, een rode loper en natuurlijk onze stralende eigen 'filmsterren'; de eindexamenleerlingen. De drive in diploma uitreikingen zijn een waardig en feestelijk afscheid van het Martinuscollege. 

Neem een kijkje bij onze drive -in diploma uitreiking Hollywood-stijl! Maandag 5 juli 2021 was NH Nieuws op bezoek tijdens de drive-in van K4a en werd een leuke reportage gemaakt. Kijk je mee? Klik hier.

Karten, klimmen, suppen, nagels stylen, dj workshop.... Om het schooljaar met elkaar gezellig af te sluiten organiseren wij 1 & 2 juli activiteitendagen. 

Felicitaties voor al onze eindexamenleerlingen mavo, havo, atheneum en gymnasium die al te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn! Onze vmbo eindexamenkandidaten moeten nog even geduld hebben; zij horen 16 juni of ze geslaagd zijn of (nog) niet. 

De voorbereidingen voor de diploma uitreikingen zijn in volle gang. Dit jaar staan deze uitreikingen in het thema van de Oscars: glitter en glamour & heuse Oscars. Tussen maandag 5 en donderdag 8 juli zijn de uitreikingen voor de leerlingen die na het eerste en tweede tijdvak geslaagd zijn. Op vrijdag 16 juli is nog een uitreiking voor die leerlingen die na het derde tijdvak kun diploma behaald hebben. Wij wensen iedereen heel veel plezier! 

Een spannende tijd is aangebroken voor al onze examenleerlingen. Vanaf maandag 17 mei 2021 starten de eindexamens. 

Deze week zijn onze examenleerlingen op school te vinden voor het maken van sommige schoolexamens. Een aantal examens wordt ook digitaal op afstand afgenomen. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Ben jij lesvrij op woensdagochtend? Vanaf 19 mei kun je elke woensdagochtend in onze bakkerij aan de slag om wat lekkers te maken. 

Luna en Renée uit vwo 5 hebben allebei de top 3 van Nederland gehaald bij de 29e Duits-Nederlandse vertaalwedstrijd van de Deutsche Internationale Schule in Den Haag. Welke prijs ze precies hebben, horen ze woensdag 21 april 2021 tijdens de online prijsuitreiking.