Nieuws

Maandag 13 en dinsdag 14 december 2021 opent onze bakkerij speciaal de deuren voor leerlingen uit de groepen 7 & 8. Bak jij mee?

Speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) met kinderen in groep 7 en 8 organiseren wij op 7 december 2021 om 19.00 uur een digitale ouderinformatieavond. Komt u ook online?

Proefdraaien op het Martinuscollege voor groepen 7 & 8? Maandag 15 en dinsdag 16 november mochten wij leerlingen uit die groepen van de basisscholen uit de regio ontvangen voor Martinus For One Day.  Daarnaast zijn de leerlingen welkom voor leuke buitenschoolse activiteiten van onze junior Martinus Membership Club. Aanmelden kan vanaf nu! 

Speciaal voor onze leerlingen in leerjaar 2 is er donderdag 4 november een Halloweenfeest. 

Vrijdag 29 oktober 2021 konden zo'n 1100 leerlingen uit de groepen 7 & 8  bij het Promotie Evenement Techniek op een leuke en interactieve manier kennismaken met techniek. Ook het Martinuscollege was hier vertegenwoordigd. 

Leerlingen in havo, atheneum en gymnasium maken in hun eindexamenjaar een groot afsluitend werkstuk over een onderwerp uit hun profiel; een profielwerkstuk (PWS). Nikki en Michel uit AG6 onderzoeken voor hun PWS hoeveel invloed een pH waarde kan hebben op de groei en ontwikkeling van planten. 

 Racen op het schoolplein; hoe leuk is dat?

 Regenboogweek West-Friesland is dit jaar van 10 tot en met 17 oktober 2021; ook dit jaar zijn de regenboogkleuren op onze school zichtbaar. 

 Afgelopen week waren de kleuters van De Hussel op bezoek om de kinderboekenweek met thema 'worden van je wil' op unieke wijze af te trappen. 

Het Martinuscollege heeft meegewerkt aan het SBS6 programma Show Me What You Got. Hierin wordt verteld over ons maatwerkonderwijs. De herhaling van het hele programma is zaterdag 18 september 2021 om 10.00 uur te zien op SBS6. Het item over het Martinuscollege is ook hieronder terug te zien.