Nieuws

Kiezen voor het Martinuscollege als middelbare school? Natuurlijk! Inschrijven op onze school is heel makkelijk en kan op twee manieren: digitaal of op locatie. 

Veel middelbare scholieren kampen met chronisch slaaptekort. Wat heeft dit voor gevolgen voor je gezondheid en hoe voorkom je dit? Maandag 24 februari konden leerlingen tijdens de pauzes op school een heuse 'slaapquiz' doen. 

Volgend schooljaar is er voor nieuwe leerlingen met een mavo (vmbo tl) of een mavo/havo advies een extra maatwerkoptie: de keuze voor de huiswerkvrije sportklas. 

Een voetbaltoernooi, workshop graffiti, Halloweenfeest, uitje naar Disneyland Parijs of koken voor studenten; de Martinus Membership Club zorgt voor leuke activiteiten na schooltijd. Waar doe jij aan mee?

In het kader van het Erasmus+ uitwisselingsprogramma 'you are my challenge' zijn leerlingen deze week in Roemenië; een prachtige ervaring voor onze leerlingen. 

Sari, Nikki, Melissa en Janneke hebben op 4 februari 2020 een prachtige derde plaats gehaald tijdens een voorronde van het NK scholen ploegenachtervolging op de Jaap Eden Baan in Amsterdam. 

Tijdens onze open dagen konden bezoekers in de mediatheek meedoen aan een fotowedstrijd. Uit de overweldigende hoeveelheid prachtige inzendingen is nu de winnaar bekend. 

De oudervereniging van het Martinuscollege nodigt u uit voor een thema-avond op dinsdag 4 februari 2020. Deze avond gaat over alcohol- en drugsgebruik en groepsdruk.

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 waren onze open dagen. Met de grote belangstelling, enthousiaste bezoekers en medewerkers en leerlingen zijn deze dagen een groot succes geworden. Bedankt voor jullie hulp en aanwezigheid! 

Kom jij naar onze open dagen? Donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 tussen 18.30 uur en 21.30 uur ben je van harte welkom.