Nieuws

Omdat wij u niet kunnen ontvangen tijdens onze open dagen, brengen wij de open dagen naar u door middel van Martinus Zapp. Kijkt u mee?

Zojuist heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd om de coronabesmettingen tegen te gaan. Dit heeft grote gevolgen voor het onderwijs.

Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. Zien we u snel?

 Een gevulde boekentas om met elkaar in gesprek te gaan en lezen nog leuker te maken. De eerste klassen van ons vmbo werkten aan dit leuke project. 

Vrijdag 11 december organiseert de Martinus Membership Club een badmintontoernooi voor leerlingen uit leerjaar 1 & 2. 

Onze mediatheek heeft de tweede prijs gewonnen bij de strijd om de Nationale Mediatheek Trofee. Daarnaast was onze mediathecaris mevrouw Visser ook nog eens genomineerd voor de titel 'beste mediathecaris van het jaar'. Reden genoeg om trots te zijn!

Stabiele zijligging, reanimatie en de Heimlich-greep. Onze eerstejaars sportklasleerlingen gingen vandaag aan de slag met EHBO. 

Engels leren op een speelse manier? Dat kan op het Martinuscollege. Leerlingen die gekozen hebben voor Fast Lane English hebben als 'Little Vitorians' meegedaan aan een workshop van Phileas Fogg Theatre Company. 

Onze sportklasleerlingen hebben vandaag ervaren hoe je zintuigen je voor de gek houden als je alcohol gedronken hebt. Met een alcoholbril op hebben zij een parcours proberen af te leggen; leuk en leerzaam! 

Welke mediathecaris maakt de mediatheek mooier? Bij ons is dat o.a. mevrouw Linda Visser. Stem jij op haar bij de verkiezing van Mediathecaris van het Jaar?