Nieuws

125 kilo appels voor 150 appeltaartjes. Deze taartjes gaan naar mensen die vanwege de coronamaatregelen in een geïsoleerde situatie terecht zijn gekomen.

Gezocht n.a.v. een nieuwe documentaireserie van NPO1: leden voor een jongerenraad tegen kansenongelijkheid in het onderwijs. 

9 t/m 18 oktober is de Regenboogweek West-Friesland (Roze Week); een week vol activiteiten met een regenboogtintje. Ook het Martinuscollege hijst de regenboogvlag. 

Som, verschil, quotiënt en product. Hiermee zijn onze sportklas-leerlingen actief aan de slag gegaan tijdens hun wiskundele

Update: Vanaf maandag 5 oktober 2020 is het een dringend advies een mondkapje te dragen op onze school. 

Luna uit vwo 5 van het Martinuscollege is één van de 15 winnaars van de literatuurwedstrijd van de gerenommeerde Deutsche Internationale Schule Den Haag. Gefeliciteerd! 

2 oktober 2020 is er een zaalvoetbaltoernooi voor leerlingen uit leerjaar 1 & 2. Doe jij mee?

Een indrukwekkende gastles voor onze vmbo leerlingen vanmorgen. Slager Groot stond in onze keuken om te laten zien hoe een varken wordt uitgebeend. 

Waar gebruik je natuurkunde eigenlijk voor? Welke beroepen maken gebruik van natuurkundige principes? Onze havo-5-leerlingen zijn voor natuurkunde de eerste weken van het schooljaar bezig geweest met een ‘vuilinisproject’.

Deze week en in de week van 21 september is de schoolfotograaf weer op school om al onze leerlingen individueel en met de klas op de foto te zetten. Door de 1,5 meter afstand is de klassenfoto dit jaar helaas zonder de mentor(en).