Naast twee atletiekteams, neemt ook het meisjes volleybalteam uit leerjaar 1/2 op 8 juni aanstaande deel aan de landelijke finale van Olympic Moves.

 

Grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Scholieren tussen de 12 en 19 jaar maken kennis met 16 verschillende sporten en ervaren het plezier van samen sporten. 

Aan de competitie doen zo'n 300 middelbare scholen mee. Door middel van regiofinales kunnen teams zich plaatsen voor de landelijke School Final op vrijdag 8 juni a.s.; een dag vol sport, plezier en show. Motto van deze dag: 'deelnemen is net zo belangrijk als winnen'. 


Door naar de finale

Aan de voorronde volleybal hebben op 17 april jl. drie teams van het Martinuscollege meegedaan: meisjesteam leerjaar 1/2, meisjesteam leerjaar 3/4 en een schoolteam. Alle drie de teams kwamen goed door de poulewedstrijden heen. In de kwartfinales viel helaas het team 3/4 af en in de finale verloor het schoolteam de beslissende wedstrijd. Het meisjesteam uit leerjaar 1/2 won de finale en heeft daarmee een plek in de landelijke finale van Olympic Moves weten te bemachtigen. Gefeliciteerd!