Nieuwe leerling op onze school? Dan is er speciaal voor jou op woensdag 20 juni 2018 een kennismakingsmiddag. Hier ontmoet je je mentor voor komend schooljaar én je nieuwe klasgenoten. 


Overstap

Om de overstap van de basisschool naar het Martinuscollege zo makkelijk mogelijk te maken, organiseren wij al voor de zomervakantie een kennismakingsmiddag voor onze nieuwe leerlingen. Leerlingen ontmoeten hier hun nieuwe klasgenoten, hun mentor, gaan op de foto voor hun eigen schoolpas en krijgen informatie over de school. Zo is na de vakantie niet alles helemaal nieuw. 


Bij wie zit ik in de klas?

Veel kinderen zijn vooral erg benieuwd naar hun nieuwe klasgenoten. In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) plaatsen wij geen namen van leerlingen op de website en geven wij ook telefonisch of via de e-mail geen informatie over leerlingen. Tijdens de kennismakingsmiddag ontmoeten de kinderen elkaar op school. Nog even geduld dus!

Mentor

Wie de mentor wordt van de nieuwe brugklassen, kunnen kinderen wel vast nakijken. Kijk hiervoor op de website onder groep 8- brugklassen. De mentoren stellen zich per opleiding aan de nieuwe leerlingen voor. 

Wij kijken er naar uit iedereen te ontmoeten!