Poolen of darten na schooltijd? Een leuk feest voor tieners? Cursussen als fitboxing of DJ’en? Stage lopen? Binnenlopen voor een praatje of een luisterend oor? Dat kan allemaal bij jongerencentrum Inventas in Grootebroek, vlak bij de school. Doe jij ook mee?

 

Voor jongeren

Inventas is onderdeel van Welzijn Stede Broec en organiseert verschillende activiteiten voor onder andere leerlingen van het Martinuscollege. Op eigen initiatief, maar ook in samenwerking met het Martinuscollege.

Blijf op de hoogte

In school worden leerlingen door middel van posters geïnformeerd over de activiteiten die Inventas voor hen organiseert. Daarnaast informeert school ouders/verzorgers regelmatig via de website en/of Facebookpagina van school. Nu alvast meer informatie? Kijk op de website www.jcinventas.nl en/of op de Facebookpagina van Inventas.

 

Dicht bij school

Inventas is gevestigd in een eigen pand aan de rotonde tegenover de school aan de Raadhuislaan 16 in Grootebroek. Zodoende is het voor leerlingen heel makkelijk om na school binnen te lopen bij Inventas. Er is altijd een van de jongerenwerkers aanwezig die de verschillende activiteiten en de jongeren begeleidt.