Volgend schooljaar zijn er twee nieuwe keuzes in maatwerk voor onze brugklasleerlingen: de huiswerkvrije sportklas en Fast Lane to Cambridge. Wat kies jij?


marTINUSuren en meer

Brugklasleerlingen konden al kiezen uit onze marTINUSuren. Twee uur in de week aan de slag met foodlab, sport, robotica, codeklas, design, podium of techniek atelier. Vanaf schooljaar 2020 -2021 komen daar twee keuzemogelijkheden bij:
- de huiswerkvrije sportklas voor leerlingen met een mavo (vmbo tl) of een mavo/havo advies;
- Fast Lane to Cambridge voor leerlingen met een mavo (vmbo tl),havo,vwo advies. 

Huiswerkvrije sportklas; sporten en bewegen

De huiswerkvrije sportklas is bij uitstek geschikt voor kinderen die graag sporten en bewegen. De dag begint met een vol uur sport en ook in de andere lessen, wordt veel gebruik gemaakt van actieve werkvormen. Zo kan het zomaar gebeuren dat je met wiskunde een sprintje moet trekken of met Engels de klimmuur op gaat. Huiswerk maken gebeurt in de lessen en aan het einde van de schooldag. Als je goed doorwerkt, heb je thuis geen huiswerk meer. Leerlingen die kiezen voor de sportklas, kiezen geen marTINUSuren. 
Meer weten? Klik hier. 

Fast Lane to Cambridge; it's going to be fun

Fast Lane to Cambridge is geschikt voor kinderen die spelenderwijs extra goed Engels willen leren spreken, luisteren, schrijven en lezen en een wereldwijd erkend diploma willen halen. Handig voor een vervolgstudie in het Engels of verblijf in het buitenland! Twee uur in de week heb je praktijklessen Engels; theater maken, spellen, excursies... it's going to be fun! Leerlingen die kiezen voor Fast Lane to Cambridge, kiezen geen marTINUSuren. 
Meer weten? Klik hier.