Een voetbaltoernooi, workshop graffiti, Halloweenfeest, uitje naar Disneyland Parijs of koken voor studenten; de Martinus Membership Club zorgt voor leuke activiteiten na schooltijd. Waar doe jij aan mee?


Martinus Membership Club

Op het Martinuscollege vinden wij het leuk om ook buiten schooltijd gezamenlijk dingen te ondernemen. Sinds dit schooljaar vallen al deze activiteiten onder de Martinus Membership Club. Ook onze leerlingenraad en leerlingen die op een andere manier actief zijn binnen de school doen dit onder de noemer van de Martinus Membership Club. 

Koken voor studenten

De komende periode staat natuurlijk het uitje naar Disneyland Parijs op de agenda (7 maart) en de inschrijving voor 'koken voor studenten' is net geopend. Deze laatste workshop is speciaal voor onze leerlingen uit mavo 4, havo 5 en vwo 6 die, na hun eindexamen, mogelijk op kamers gaan en dus voor zichzelf moeten kunnen koken. In de keuken van onze school gaan de deelnemers, onder begeleiding van een kok, zelf aan de slag om een heerlijke maaltijd te maken en leren zij hoe ze in een handomdraai een gezonde en voordelige (studenten)maaltijd kunnen koken. 

Actueel aanbod

Hou je e-mail in de gaten voor het actuele aanbod en inschrijfmogelijkheden voor activiteiten van onze Membership Club.