Bent u een ouder/verzorger die het leuk vindt om actief betrokken te zijn bij het wel en wee van uw kind op school? Wilt u meepraten over zaken die voor ouders/verzorgers en leerlingen van belang zijn? Onze oudervereniging is, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar nieuwe leden. U bent van harte welkom. 

 

Wat doet de oudervereniging?

De oudervereniging houdt zich vooral bezig met de ondersteuning van ouders/verzorgers en leerlingen bij belangrijke activiteiten zoals de jaarlijkse diploma-uitreikingen en thema-avonden. Daarnaast overleggen ze periodiek, ongeveer vijf keer per schooljaar, met elkaar en met de vertegenwoordigers van de school over zaken die voor ouders/verzorgers en leerlingen belangrijk zijn. Daarin heeft de oudervereniging geen formele rol zoals de medezeggenschapsraad, maar ze gaan wel het gesprek aan over zaken die iedereen raken. De school luistert daarnaar en pakt die zaken ook op waar dat kan.

 

Wat verwacht de oudervereniging van de leden?

De tijdsinspanning valt reuze mee. Naast de vijf jaarlijkse vergaderingen, meestal op een dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur, staan de leden in principe allemaal twee avonden per jaar bij een diploma-uitreiking om te helpen. Daarnaast hebben de leden verschillende rollen zoals onder andere voorzitter, penningmeester of secretaris. Deze rollen brengen wat tijdsbesteding met zich mee, maar ook dit is zeker te overzien. Kortom, ook het drukke leven van de moderne ouder/verzorger is prima te combineren met het lidmaatschap van de oudervereniging.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen mogen zich vanzelfsprekend ook aanmelden. Indien u meer informatie wilt dan kunt u ook een mail sturen naar dit mailadres zodat wij even een (bel)afspraak kunnen inplannen.