Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. Zien we u snel?


Wilt u meer informatie? Laat het ons weten via dit formulier.

Kennismaken op een veilige manier

Vanwege COVID-19 zijn diverse maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook maken veel mensen zich zorgen om hun gezondheid. Om iedereen op een veilige manier toch kennis te laten maken met het Martinuscollege, hebben wij een informatie- en voorlichtingsprogramma ontwikkeld waarbij wij elkaar toch kunnen leren kennen. 


Voor ouders/verzorgers: maatwerk in informatievoorziening 

Misschien heeft u vragen over bijvoorbeeld onze opleidingen, ons onderwijs, over begeleiding van leerlingen of over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Deze en andere vragen beantwoorden wij graag voor u. Hoe? Door het leveren van maatwerk, net zoals we dat doen voor onze leerlingen.


Digitaal formulier

Door middel van het invullen van een digitaal formulier kunt u aangeven aan welke informatie u behoefte heeft en op welke manier u geïnformeerd wilt worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u persoonlijk te informeren.

Voorlichtingsvideo's

Op onze website kunt ook ook meer informatie vinden en enkele voorlichtingsvideo's bekijken. 


Voor de aanstaande brugklasleerlingen: 'proefdraaien op het Martinuscollege'

Indien mogelijk komen de groep 8 leerlingen uit de regio met hun klas een ochtend of middag 'proefdraaien'. Tijdens Martinus For One Day (MFOD) kunnen de leerlingen bij ons op school alvast ervaren hoe een dag in het leven van een brugklasleerling eruit kan zien. Ook kunnen zij kennismaken met onze medewerkers. Op het programma staan een mentorles, een vakles, marTINUSuren en een pauze in een van onze aula's. Een mooie gelegenheid om de school eens goed te bekijken en alvast de sfeer te proeven. Of dit door kan gaan, hangt af van de geldende coronamaatregelen. 

Geen open dagen maar Martinus Zapp

Hoewel we graag uw hele gezin welkom heten in ons gezellige schoolgebouw, is dat vanwege de coronamaatregelen waarschijnlijk niet mogelijk. Als alternatief hebben presenteren wij u Martinus ZappInschrijven?

Komt uw kind volgend schooljaar naar het Martinuscollege; wat leuk en welkom! Inschrijven kan eenvoudig digitaal nadat uw kind het schooladvies heeft ontvangen van de basisschool. Klik op deze link voor meer informatie. 


Meer informatie?

Neem contact met ons op via deze link