Omdat wij u niet kunnen ontvangen tijdens onze open dagen, brengen wij de open dagen naar u door middel van Martinus Zapp. Kijkt u mee?

 


Martinus Zapp

Voor een nieuwe school kiezen is een spannende en belangrijke keuze. Voordat deze keuze gemaakt wordt, organiseren wij altijd open dagen. Vanwege de geldende coronamaatregelen is dat dit schooljaar niet mogelijk. Als alternatief presenteren wij Martinus Zapp; een programma voor en door leerlingen waarmee wij op een interactieve manier, de sfeer, de school en ons onderwijs presenteren.


Martinus Zapp pakket

Leerlingen uit groep 8 uit de regio hebben van ons via hun basisschool een Martinus Zapp Pakket ontvangen In dit pakket zitten een aantal producten die gekoppeld zijn aan items in de uitzending van Martinus Zapp. In dit pakket is ook een instructie over Martinus Zapp opgenomen en een speciaal magazine voor bijna-brugklasleerlingen; @marTINUS magazine. 

 

Martinus Zapp: donderdag 11 februari 2021

Donderdag 11 februari 2021 om 19.00 uur komt Martinus Zapp online via ons YouTube kanaal. T.z.t. wordt de link op deze pagina geplaatst. Hou het Martinus Zapp pakket bij de hand en ga er lekker voor zitten. Kijkt u mee?


Live chat via de website

Rondom de uitzending van donderdag 11 februari is er ook gelegenheid om via de chat specifieke vragen te stellen aan onze medewerkers. Ook op vrijdag 12 februari heeft u de gelegenheid om met ons te chatten via onze website. 

- donderdag 11 februari tussen 18.30 uur en 20.30 uur
- vrijdag 12 februari tussen 15.00 uur en 17.00 uur


Heeft u nu al vragen?

Laat het ons weten via dit formulier. Dan nemen wij zo snel contact met u op.