Glitter & glamour, Oscars, een rode loper en natuurlijk onze stralende eigen 'filmsterren'; de eindexamenleerlingen. De drive in diploma uitreikingen zijn een waardig en feestelijk afscheid van het Martinuscollege. 

 

Met de hele klas

Vanwege de coronamaatregelen is dit schooljaar anders dan anders. Om de diploma uitreikingen toch op een feestelijke en veilige manier met de hele klas te kunnen vieren, is gekozen voor de drive-in variant met als thema 'de Oscars'. Wat genieten wij van alle blije gezichten, fotomomenten en het fijne afscheid. Volgende week volgt nog de uitslag van de eindexamens van het derde tijdvak en een laatste diploma-uitreiking op vrijdag 16 juli. Dit is geen drive-in, maar wordt ook een feestelijk afscheid. 


Veel dank

Wij bedanken iedereen die zo enthousiast en vaak ook belangeloos heeft meegewerkt om onze eindexamenleerlingen ook dit schooljaar weer in het zonnetje te zetten. Van de prachtige auto's, de borrelboxen en kostuums tot de aankleding van de locatie en de video's met mooie woorden; het was een feest! 

Al onze eindexamenleerlingen bedanken wij voor het vertrouwen in het Martinuscollege en jullie gezelligheid de afgelopen jaren. Wij wensen jullie een prachtige toekomst en laat nog eens weten hoe het met jullie gaat.