Nieuws

5 december is altijd een drukke dag voor Sinterklaas en zijn Pieten. Toch hebben zij ook dit jaar weer tijd vrij gemaakt om het Martinuscollege te bezoeken. 

Voor ouder(s)/ verzorger(s) die graag wat meer informatie willen over het voortgezet onderwijs organiseren wij elk jaar in december een informatieavond. Dit jaar op maandag 9 december 2019 van 19.00 tot 21.00 uur. Komt u ook?

Nadine en Jesse hebben vanuit Bouw, Wonen en Interieur een prachtige nieuwe statafel gemaakt voor leerlingen. 

Vrijdag 13 december 2019 is het Paarse Vrijdag. Draag jij ook paars deze dag? 

Ademhalingsstelsel ontdekken, ogen ontleden en hersenen zoeken. Leerlingen uit AG5 hebben vandaag een practicum voor het vak biologie.

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op de (school)examens, biedt Lyceo hen de mogelijkheid een examentraining te volgen tegen gereduceerd tarief.

Maandag 25 en dinsdag 26 november 2019 heten wij leerlingen van groep 8 welkom op het Martinuscollege. Tijdens Martinus for one Day zijn zij voor een middag Martinus-VIP-leerling. 

De belangstelling om deel te nemen aan het uitje naar Disneyland Parijs is boven verwachting groot. Om aan deze vraag tegemoet te komen, is de inschrijving weer opengesteld en hebben alle belangstellenden zich kunnen inschrijven.  

Mavo 4 bezocht dinsdag 12 november 2020 het Educatief Experience Center Eerste Wereldoorlog in Den Bosch. Hier konden leerlingen de loopgraven in; een indrukwekkende ervaring.

Heel veel leerlingen, een Haunted Hospital, fantastische kostuums, decoratie en grime en vooral heel veel plezier. Donderdag 7 november jl. was het Halloweenfeest voor leerjaar 1 en 2 en het was een onvergetelijke avond.