Nieuws

In september 2019 heeft de schoolfotograaf foto's gemaakt van leerlingen en klassen van het Martinuscollege. Ouders)/verzorger(s) kunnen aangeven welke foto's van hun kind zij willen bestellen. 

Dinsdag 15 oktober 2019 gaat het internationale project 'Global Citizenship; the XXI century challenge'  van start met een spetterende kick-off. 

Leerlingen die gekozen hebben voor het profiel produceren, installeren en energie (PIE) hebben vrijdag 11 oktober 2019 een bezoek gebracht aan JOZ; home of the clean stable. 

3 t/m 13 oktober is de Regenboogweek West-Friesland; een week vol activiteiten met een regenboogtintje. Ook het Martinuscollege hijst deze week de regenboogvlag. 

Zin in een feestje? Deze week staan er twee feesten bij JC Inventas op de agenda; allebei mede georganiseerd door leerlingen van het Martinuscollege. 

In het weekend naar school? Leuk! Zaterdag 5 oktober 2019 bezoeken ruim 60 jongeren vanuit Tienerhonk IJsselzand onze school voor een workshop houtbewerking. 

Dinsdag 8 oktober 2019 staat voor leerlingen uit havo 4 en vwo 5 in het teken van politiek in Nederland. Op de agenda voor deze dag staat onder andere een bezoek aan de Tweede Kamer in Den Haag. 

Rome, Londen, Krakau en Berlijn...Deze week zijn leerlingen uit havo 4 en vwo 5 op werkweek naar prachtige bestemmingen in Europa. Volgende week mogen leerlingen uit havo en vwo 3 die Cambridge Engels volgen op reis naar Cambridge. 

Restaurant De Mantel is dit schooljaar geopend in aanwezigheid van speciale gasten; ouders en verzorgers van de leerlingen die gastheer en -vrouw waren en hebben gekookt. 

Zit jij in vwo 5 of 6 en heb jij naast je school tijd en zin in een nieuwe uitdaging? Misschien is deelname aan een masterclass van het Pre-University College iets voor jou.