Onder begeleiding van ervaren leraren, koken en serveren leerlingen in opleidingsrestaurant De Mantel de heerlijkste gerechten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Binnenkort gaat het restaurant weer open voor diner en voor lunch. Reserveert u alvast uw tafel?


Derde- en vierdejaars leerlingen horeca, bakkerij en recreatie

In De Mantel worden derde- en vierdejaars leerlingen van de afdeling horeca, bakkerij en recreatie voorbereid op een vervolgopleiding en/of een baan in de horeca. Zij leren hier de belangrijkste basisvaardigheden van de profieldelen koken, gastheerschap, bakkerij en recreatie. Tijdens de lunch en/of het diner in ons restaurant kunnen leerlingen u laten zien wat zij al geleerd hebben en tegelijkertijd maakt het koken en serveren onderdeel uit van hun leerproces. U bent van harte welkom. 

 
Wat kunt u verwachten?

De leerlingen bereiden een lunch en diner van 2 tot 3 gangen voor. De prijs is altijd tussen de €10,- en €15,-, exclusief drankjes. 

Wanneer?

- Data diner (17.30 uur): 10 december 2018, 21 januari 2019, 25 februari 2019, 18 maart 2019, 15 april 2019, 20 mei 2019
- Data lunch (12.30 uur): 23 november 2018, 14 december 2018, 8 februari 2019, 8 maart 2019, 29 maart 2019, 17 mei 2019

Het actuele aanbod is ook altijd terug te vinden op de Facebookpagina van De Mantel

 

Reserveren noodzakelijk

Om een lunch en/of diner bij te wonen, is het noodzakelijk tijdig te reserveren via 0228-510300 (ma t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur). 

Diner cadeau geven?

Dat kan! Tijdens openingstijden kunt u bij het restaurant een cadeaubon kopen.