Voor ouder(s)/ verzorger(s) van leerlingen in groep 7 of 8 van de basisschool die wat meer informatie over het voortgezet onderwijs willen, organiseren wij jaarlijks een informatieavond. Dit schooljaar is deze ouderinformatieavond op maandag 10 december 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Komt u ook?

 

Programma ouderinformatieavond

U wordt ontvangen in de grote aula van het Martinuscollege en krijgt uitleg over de opleidingen en het onderwijs. Aansluitend wordt, in kleine groepjes, dieper ingegaan op de verschillen tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Aan het einde van de avond staan medewerkers van de school voor u klaar om eventuele vragen die u nog heeft te beantwoorden of om een vervolgafspraak met u te maken. 

19.00 uur - 19.15 uur ontvangst
19.15 uur start presentaties
21.00 uur afsluiting 

 

Aanmelden

Lijkt het u leuk om onze ouderinformatieavond bij te wonen? U bent van harte welkom. Laat u ons, via de e-mail, even weten dat u komt? Stuurt u uw bericht voor 5 december 2018 naar mevrouw Tineke Cos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Uitnodiging nalezen?

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 hebben voor deze avond een uitnodiging via hun kind ontvangen. Deze uitnodiging is ook hieronder te downloaden: