Vrijdag 7 juni 2019 vindt op Papendal de finale van Olympic Moves, de grootste Nederlandse schoolsportcompetitie plaats. Madalynn, Sophie, Eline, Chiara en Magdalena vertegenwoordigen onze school tijdens de finale atletiek voor meisjes leerjaar 1 & 2. 


Deelnemen is net zo belangrijk als winnen

Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met verschillende sporten en laat hen het plezier van samen sporten beleven. Ruim 300 scholen uit heel Nederland doen mee aan deze competitie die wordt afgesloten met The School Final.

Zo'n 6000 finalisten gaan tijdens The School Final de uitdaging met elkaar aan om het kampioenschap voor scholen in 16 verschillende sporten. Motto van deze Olympische dag is plezier beleven door met elkaar te sporten: 'deelnemen is net zo belangrijk als winnen'. Het belooft een feestelijke dag te worden met veel sportiviteit, muziek en plezier. 


Veel plezier!

Namens het Martinuscollege is het meisjes-atletiekteam leerjaar 1 & 2 erin geslaagd een finaleplaats te behalen. Zij mogen het op de onderdelen sprint, kogelstoten, Nerf werpen, verspringen en de 4x80 meter estafette opnemen tegen andere atletiekteams. Wij wensen Sophie, Magdalena, Madalynn, Chiara en Eline heel veel plezier en succes tijdens The School Final! 

Nieuwsgierig? Live verslag van deze dag is te volgen via deze link