Een bijzondere dag voor onze examenleerlingen. Na een geweldig eindexamengala op woensdag 17 april jl. is op donderdag 18 april 2019 hun laatste 'lesdag'  voordat de eindexamens van start gaan. Vroeg in de ochtend vertrokken zo'n 150 examenleerlingen vmbo richting de Efteling.  Examenleerlingen havo/vwo vieren deze dag op school. 

 

De Vliegende Hollander

Na een busreis waarbij iedereen nog wat slaperig aan het nagenieten was van het gala, is de bus met de eindexamenleerlingen vmbo op tijd aangekomen in Kaatsheuvel. Hier genieten leerlingen de hele dag van onder andere de spektakelshow Ravelijn, de mijn van Gustave Hooghmoed, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak. De verwachting is dat de leerlingen rond 18.45 weer thuis zijn. 

Waterspektakel

Voor leerlingen havo, atheneum en gymnasium speelt de laatste 'lesdag' zich op en om school af. Verklede leerlingen, met grote waterpistolen, hebben de weg naar de ingang van de school tot een waterspektakel gemaakt. Menig leerling en leraar heeft de ingang van de school niet droog kunnen bereiken. Op het schoolplein staan ook een friteskraam, is er muziek en een groot springkussen. 

Wij wensen iedereen een fijne dag!