Sinds september 2018 heeft het Martinuscollege een eigen app: de Did-It-app. Naast dat leerlingen in deze app makkelijk hun rooster, huiswerk, cijfers en schoolmail kunnen inzien, zijn er ook individuele en klassikale prijzen mee te behalen. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt en prijzen uitgereikt. 


Positief gedrag belonen

Leerlingen kunnen op door middel van 'duimpjes' en 'badges' in de app worden beloond voor positief gedrag. Helpt een leerling mee tijdens de open dag? Organiseert een leerling of een klas een leuk activiteit voor medeleerlingen? Valt een leerling positief op door het helpen van een medeleerling? Dit zijn voorbeelden van positief gedrag waar individueel of klassikaal een beloning voor kan worden verkregen.


Prijzen

Na de tussentijdse prijsuitreiking in februari 2019, ontvangen in juni de individuele leerlingen en de klassen met de hoogste scores mooie prijzen. Wat is er te winnen? Prijzen zijn onder andere een BOSE bluetooth speaker, koptelefoons, kaartjes voor Dijkpop, lasergamen met de klas bij SAM City of met de hele klas bootcampen bij Keep Moving. 


Eindsprint

Leerlingen en klassen die nog kans willen maken op een prijs kunnen nog aan een eindsprint beginnen. Moedig klasgenoten en leraren aan om te gaan voor de duimpjes en badges en wie weet is een van de prijzen aan het eind van het schooljaar voor jou!

App downloaden

Heb jij de app nog niet? Je kunt deze gratis downloaden onder de naam ' Martinuscollege Dit-It' in de App Store en in Google Play.