Voor ouder(s)/ verzorger(s) die graag wat meer informatie willen over het voortgezet onderwijs organiseren wij elk jaar in december een informatieavond. Dit jaar op maandag 9 december 2019 van 19.00 tot 21.00 uur. Komt u ook?


Wat kunt u verwachten?

Ouders/verzorgers worden ontvangen in de grote aula van het Martinuscollege en krijgen uitleg over de opleidingen en het onderwijs. Aansluitend wordt, in kleine groepjes, dieper ingegaan op de verschillen tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs en kunnen vragen worden gesteld. Aan het einde van de avond staan medewerkers van de school klaar om eventuele vragen die er nog zijn te beantwoorden of om een vervolgafspraak  te maken. 


Uitnodiging en aanmelding

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 ontvangen voor deze avond een uitnodiging via hun kind. Geen uitnodiging ontvangen? Ook zonder uitnodiging bent u van harte welkom. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Tineke Cos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geeft u even door met hoeveel personen u komt?