Leerlingen uit groep 8 van de basisschool maken volgend jaar de spannende overstap naar het voortgezet onderwijs en kiezen een school die bij hen past. Om leerlingen alvast een beetje te laten ervaren hoe een dag op de middelbare school eruit kan zien, organiseren wij voor hen 'Martinus for one day'. 

 

VIP

Maandag 19 november en dinsdag 20 november 2018 ontvangen wij zo'n 800 leerlingen van basisscholen uit de regio voor 'Martinus for one day'.  De brugklassers-voor-een-dag leerlingen worden ontvangen door hun 'mentor' en ontvangen dan een eigen VIP-schoolpas met hun lesrooster voor de dag. Op het rooster staat een mentorles, een kennismaking met onze marTINUSuren, een pauze (inclusief het zoeken en openen van een kluisje om het pauzedrankje te bemachtigen) en een reguliere vakles zoals Frans, Natuurkunde of wiskunde. 

Ouderinformatieavond 10 december 2018

Na afloop ontvangen de leerlingen het @marTINUS-magazine én een uitnodiging voor hun ouder(s)/verzorger(s) voor onze ouderinformatieavond op 10 december 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze uitnodiging kunt u ook hieronder terugvinden.Open dagen 24 en 25 januari 2018

We kijken ernaar uit alle leerlingenl te ontmoeten tijdens 'Martinus for one day' en zien alle belangstellenden graag terug op onze open dagen op 24 en 25 januari 2019, 18.30 uur - 21.30 uur. 

 

@marTINUS magazine

Nieuwsgierig naar het magazine voor de aanstaande brugklasleerlingen?