vmbo

Leerlingen die gekozen hebben voor het profiel produceren, installeren en energie (PIE) hebben vrijdag 11 oktober 2019 een bezoek gebracht aan JOZ; home of the clean stable. 

In aansluiting op de Nationale Dodenherdenking bezoeken leerlingen uit vmbo leerjaar 2 donderdag 4 en vrijdag 5 juli Amsterdamse oorlogsmonumenten en plekken die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog.

Een eigen politieke partij oprichten en politieke standpunten bepalen? Dat hebben onze basis- en kaderleerlingen uit leerjaar 4 voor het vak maatschappijleer & burgerschap gedaan.

Donderdag 7 maart 2019 hebben onze horecatalenten Nick, Julian en Yune meegedaan aan een culinaire vakwedstrijd. Yune wist deze dag ook nog eens een prachtige 3e prijs te verdienen als gastvrouw. 

Leerlingen van de afdeling bouwen, wonen en interieur zijn bij Espeq in Heerhugowaard de strijd aan gegaan met leerlingen van andere scholen én in de prijzen gevallen. 

Verspanen, metaalbewerken, lassen en mechatronica zijn onderdelen van de 7e editie van de MetaalTalentWedstrijd van Tetrix Techniekopleidingen. Daan, Robin en Piedro zijn maandag 4 maart jl. officieel gehuldigd als winnaars van deze wedstrijd en mochten de wisseltrofee, gegraveerd en wel, in ontvangst nemen uit handen van Lars Edema van Tetrix.

Draaien, boren, plaatwerken, constructie en lassen. Drie leerlingen van de afdeling techniek vmbo hebben hiermee een prachtige eerste plaats en een wisselbeker behaald bij een techniekwedstrijd op 17 januari 2019 van Tetrix Bedrijfsopleidingen.

Welke opleiding kies je na de middelbare school? Om leerlingen een goede keuze te laten maken, wordt binnen het vmbo en de mavo al in leerjaar 3 gestart met voorlichting over vervolgopleidingen.

Vrijdag 21 december 2018 vieren leerlingen uit de onderbouw vmbo kerst met hun mentoren. Naast gezellig samenzijn en een kerstmaaltijd, staat deze viering ook in het teken van maatschappelijke betrokkenheid.

Voor leerlingen uit vmbo leerjaar 4 met het keuzevak Geüniformeerde Dienstverlening & Veiligheid stond afgelopen week in het teken van hun proeve van bekwaamheid.