contact formulieraanmelden ouder informatieavondaanmelden junior Martinus Membership Club (binnenkort)aanmelden Back to School (binnenkort)

Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. Dat kan op de volgende momenten: 

 

activiteit datum & tijd speciaal voor
Martinus For One Day 15 of 16 november  leerlingen uit groep 7/8 
Ouderinformatieavond 7 december, 19.00 uur ouder(s)/verzorger(s) 
Junior Martinus Membership Club december, januari en februari leerlingen uit groep 7/8 
Back to School januari ouder(s)/verzorger(s) 
Open Dagen 10 en 11 februari, 18.30 uur - 21.00 uur  alle belangstellenden
Digitaal contactformulier altijd beschikbaar ouder(s)/verzorger(s) 

 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Digitaal formulier
  Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 • Ouderinformatieavond
  Op 7 december 2021 organiseren wij  vanaf 19.00 uur een ouderinformatieavond waar u als ouder/verzorger meer informatie krijgt over de overstap van leerlingen van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en over het voortgezet onderwijs, de typen onderwijs en het Martinuscollege in het algemeen. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Inschrijven kan via een button bovenaan deze pagina. 
 • Back to School
  In januari 2022 bent u als ouder/verzorger van harte welkom om zelf weer even plaats te nemen in de schoolbanken. Tijdens onze Back to School activiteiten ervaart u op een ontspannen manier onze manier van lesgeven, ontmoet u onze medewerkers en maakt u op actieve wijze kennis met onze school. Inschrijven kan binnenkort via een button op deze pagina.
 • Open Dagen
  Donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022 zijn onze open dagen. Proef de sfeer, doe mee met de lessen en praat met onze leerlingen en medewerkers. Je bent van harte welkom tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

 
Voor de aanstaande brugklasleerlingen: proefdraaien op het Martinuscollege

 • Martinus For One Day
  Op 15 en 16 november komen groep 8 leerlingen uit de regio met hun klas een middag 'proefdraaien'. Tijdens deze Martinus For One Day (MFOD) kunnen de leerlingen bij ons op school alvast ervaren hoe een dag in het leven van een brugklasleerling eruit kan zien. Ook kunnen zij kennismaken met onze medewerkers. Op het programma staan een mentorles, een vakles, marTINUSuren en een pauze in een van onze aula's. Een mooie gelegenheid om de school eens goed te bekijken en alvast de sfeer te proeven. 
 • Junior Martinus Membership Club activiteiten
  In december, januari en februari staan, speciaal voor de aanstaande brugklasleerlingen, activiteiten van onze junior Martinus Membership Club op het programma. Bakken in onze bakkerij, sportief aan de slag in onze spelzalen en de handen uit de mouwen steken in ons creatief techniek atelier; alles kan. Een leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met onze school en de (buitenschoolse) activiteiten. Inschrijven kan binnenkort via een button op deze pagina. Wacht niet te lang, want vol = vol! 
  datum tijd activiteit
  maandag 13 december 15.00 uur bakken in de bakkerij
  dinsdag 14 december  15.00 uur bakken in de bakkerij
  maandag 17 januari volgt sport
  dinsdag 25 januari volgt sport
  woensdag 2 februari volgt sport
  februari  volgt creatief techniek atelier
 • Open Dagen
  Donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022 zijn onze open dagen. Proef de sfeer, doe mee met de lessen en praat met onze leerlingen en medewerkers. Je bent van harte welkom tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Inschrijven hiervoor is niet nodig.