inschrijving
open dagen 2022
contact formulieraanmelden junior Martinus Membership Club

Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. Dat kan dit schooljaar nog op de volgende momenten: 

 

activiteit datum & tijd speciaal voor
Junior Martinus Membership Club januari en februari leerlingen uit groep 7/8 
Open Dagen 9, 10 en 11 februari,  12.00/14.00 uur - 17.00 uur - in groepjes op inschrijving alle belangstellenden
Digitaal contactformulier altijd beschikbaar ouder(s)/verzorger(s) 

Alle activiteiten gaan door onder voorbehoud van en in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen. 

 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Digitaal formulier
  Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 • Ouderinformatieavond
  Op 7 december 2021 was er een online ouderinformatieavond waar meer informatie is gegeven over de overstap van leerlingen van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en over het voortgezet onderwijs, de typen onderwijs en het Martinuscollege in het algemeen.  
 • Open Dagen
  Woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022 zijn onze open dagen. Kom veilig langs op een vooraf gereserveerd tijdslot en proef de sfeer, doe mee met leuke activiteiten  en praat met onze leerlingen en medewerkers. Je bent op inschrijving van harte welkom tussen 12.00 (woensdag en vrijdag)/14.00 uur (donderdag) uur en 17.00 uur. Als de coronamaatregelen het toelaten, worden deze tijden uitgebreid. Inschrijven kan via deze link. 

 
Voor de aanstaande brugklasleerlingen: proefdraaien op het Martinuscollege

 • Martinus For One Day
  Op 15 en 16 november komen groep 8 leerlingen uit de regio met hun klas een middag 'proefdraaien'. Tijdens deze Martinus For One Day (MFOD) kunnen de leerlingen bij ons op school alvast ervaren hoe een dag in het leven van een brugklasleerling eruit kan zien. Ook kunnen zij kennismaken met onze medewerkers. Op het programma staan een mentorles, een vakles, marTINUSuren en een pauze in een van onze aula's. Een mooie gelegenheid om de school eens goed te bekijken en alvast de sfeer te proeven. 
 • Junior Martinus Membership Club activiteiten
  In december, januari en februari staan, speciaal voor de aanstaande brugklasleerlingen, activiteiten van onze junior Martinus Membership Club op het programma. Bakken in onze bakkerij (datum verstreken), sportief aan de slag in onze spelzalen en de handen uit de mouwen steken in ons creatief techniek atelier; alles kan. Een leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met onze school en de (buitenschoolse) activiteiten. Inschrijven kan via een button op deze pagina. Wacht niet te lang, want vol = vol! 
  datum tijd activiteit  
  maandag 17 januari 15.30 uur samen sporten Kom lekker sporten in onze sportruimtes. WORDT VERPLAATST
  dinsdag 25 januari 15.30 uur samen sporten Kom lekker sporten in onze sportruimtes.
  woensdag 2 februari 15.30 uur samen sporten  Kom lekker sporten in onze sportruimtes. 
  woensdag 2 februari  15.00 uur geheimschrift van de muziek Altijd al willen weten hoe notenschrift werkt? Vind je het leuk om kleine programma's te schrijven? Je leert hoe je bolletjes kunt vertalen naar noten en hoe je deze noten kunt laten klinken m.b.v. een computerprogramma. Aan het einde van de middag heb je een programma geschreven dat een liedje laat klinken. 
  donderdag 3 februari 15.00 uur oerchemie Bij oerchemie ga je onderzoek doen naar vuur, waarbij je zelf (veilig) een fikkie mag stoken en proefjes gaat doen met vuur. Tip: neem wat stukjes stof mee.
  vrijdag 4 februari   15.00 uur  zelf solderen met elektronica Kom solderen met elektronica! 
  dinsdag 8 februari 15.00 uur Pas op! Niet laten vallen!  Als je met eieren gaat gooien, gaan ze meestal stuk. Deze middag gaan we onderzoeken hoe dit anders kan. Zorg jij ervoor dat je een ei scheurvrij van het dak kunt gooien?
 • Open Dagen
  Woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022 zijn onze open dagen.  Kom veilig langs op een vooraf gereserveerd tijdslot en proef de sfeer, doe mee met leuke activiteiten en praat met onze leerlingen en medewerkers. Je bent op inschrijving van harte welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Als de coronamaatregelen het toelaten, worden deze tijden uitgebreid. Inschrijven kan binnenkort via een button op deze pagina.