In en rond de school is van alles te doen. Uw hulp maakt het leven van onze leerlingen op school gezelliger en afwisselender. En u krijgt meer contact met de school. Vrijwilligerswerk kunt u onder andere doen:

  • in de Mediatheek (zie link en hieronder voor meer info);
  • in de aula's tijdens de pauze (zie hieronder voor meer info).

 

Mediatheek

De mediatheek van de school is vijf dagen per week geopend dankzij een gezellig en enthousiast team van vrijwilligers.
- Vindt u het leuk om met leerlingen om te gaan?
- Heeft u feeling met computers?
- Heeft u tijd en zin om ons in de mediatheek te helpen met uitlenen en innemen van materialen?
Dan zijn wij op zoek naar u!

De vrijwilligers werken per dagdeel: een ochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur, of een middag van 12.30 uur tot 15.30 uur. U krijgt per dagdeel een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

Contact

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0228 510381 en vragen naar Linda of Anita van de mediatheek.

 

Aula

Elke pauze zijn onze drie aula’s geopend. Vaste medewerkers en vrijwilligers verkopen thee, koffie en soep en vullen automaten met fruit en brood bij. Ook verkopen de medewerkers in de grote aula producten die onze leerlingen in de bakkerij of keuken hebben gemaakt. Wilt u helpen in de aula’s? Als u een dagdeel in de week beschikbaar bent van 11.30 uur tot 13.30 uur kunt u zich aanmelden. U krijgt per dagdeel een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

Contact

Theo Reus, beheerder van de aula's, via 0228 - 510 300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie over de diverse vrijwilligerswerkzaamheden?

Neemt u dan contact op met school via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoe en wanneer u bereikbaar bent en in welk vrijwilligerswerk u interesse heeft. Zo kunnen wij u door de juiste medewerker laten benaderen.