Kiest uw kind volgend schooljaar voor het Martinuscollege? Leuk! 
Inschrijven op onze school is heel makkelijk, duurt ongeveer 10 minuten en kan op twee manieren:
1. digitaal door het inschrijfformulier tot en met 13 maart 2020 digitaal in te vullen en te verzenden;
2. op locatie door langs te komen op het Martinuscollege tijdens de inschrijfweek van 9  tot en met 13 maart 2020. 


Benodigde gegevens

Voor het inschrijving is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • schoolkeuzeadvies basisschool
  • BSN nummer van de aan te melden leerling

 

Digitaal inschrijven

Klik hier om het digitale inschrijfformulier te openen. Dit formulier kan worden ingevuld door de ouder/verzorger en wordt vervolgens digitaal naar ons verzonden. Tussentijds opslaan van het formulier is niet mogelijk.  Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Mailt u deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever ze tijdens kantooruren, bij voorkeur in een gesloten envelop, in bij de receptie van onze school. 


 


Inschrijven op locatie

Lukt digitaal inschrijven niet of komt u liever langs op het Martinuscollege voor inschrijving? Dat kan natuurlijk. Een medewerker van de school verzorgt dan samen met de ouder/verzorger en de leerling de (digitale) inschrijving.  Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Neemt u deze dan mee naar de afspraak. 

 

Afspraak maken voor inschrijven op locatie

Om u goed te kunnen helpen bij inschrijving op locatie, vragen wij de ouder(s)/verzorger(s) een afspraak voor inschrijving te maken. Deze afspraken worden gepland in de inschrijfweek van 9 t/m 13 maart 2020. 

Voor het maken van een afspraak kunt u:

  • bellen naar onze receptioniste via telefoonnummer 0228-510300. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. 
  • een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Vervolg na inschrijving

Na inschrijving ontvangt u, via de e-mail, direct een kopie van de door u ingevulde gegevens en meer informatie over het vervolg van de aanmeldprocedure. Indien u niet in het bezit bent van een e-mailadres, krijgt u na inschrijving op locatie een kopie van de inschrijving mee.  

Inschrijven uiterlijk 13 maart 2020

Om de aanmeldprocedure goed te laten verlopen, ontvangen wij uw inschrijving graag uiterlijk 13 maart 2020. Inschrijven na deze datum zorgt voor een vertraagde aanmeldprocedure. 

 

Inschrijven voor het huidige schooljaar (2019/2020)

U kunt uw kind inschrijven op het Martinuscollege door contact op te nemen met onze school en een afspraak voor inschrijving te maken. Het inschrijfformulier voor schooljaar 2019/2020 kunt alvast hieronder downloaden.


Meer informatie of vragen of hulp nodig? 

Voor meer informatie over inschrijven, met vragen of als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze school via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.