Kiest uw kind voor het Martinuscollege? Leuk! 


Inschrijven voor schooljaar 2021-2022

Inschrijven voor schooljaar 2021-2022 op onze school is heel makkelijk, duurt ongeveer 10 minuten en kan op twee manieren:
1. digitaal door het inschrijfformulier digitaal in te vullen en te verzenden;
2. op locatie door langs te komen op het Martinuscollege


Benodigde gegevens

Voor het inschrijving is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • schoolkeuzeadvies basisschool
  • BSN nummer van de aan te melden leerling

 

Digitaal inschrijven

Klik hier om het digitale inschrijfformulier te openen. Dit formulier kan worden ingevuld door de ouder/verzorger en wordt vervolgens digitaal naar ons verzonden. Tussentijds opslaan van het formulier is niet mogelijk.  Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Mailt u deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever ze tijdens kantooruren, bij voorkeur in een gesloten envelop, in bij de receptie van onze school. 


 

Inschrijven op locatie

Lukt digitaal inschrijven niet of komt u liever langs op het Martinuscollege voor inschrijving? Dat kan natuurlijk. Een medewerker van de school verzorgt dan samen met de ouder/verzorger en de leerling de (digitale) inschrijving.  Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Neemt u deze dan mee naar de afspraak. 

 

Afspraak maken voor inschrijven op locatie

Om u goed te kunnen helpen bij inschrijving op locatie, vragen wij de ouder(s)/verzorger(s) een afspraak voor inschrijving te maken. 

Voor het maken van een afspraak kunt u:

  • bellen naar onze receptioniste via telefoonnummer 0228-510300. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. 
  • een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Vervolg na inschrijving

Na inschrijving ontvangt u, via de e-mail, direct een kopie van de door u ingevulde gegevens en meer informatie over het vervolg van de aanmeldprocedure. Indien u niet in het bezit bent van een e-mailadres, krijgt u na inschrijving op locatie een kopie van de inschrijving mee. 

 

Meer informatie of vragen of hulp nodig? 

Voor meer informatie over inschrijven, met vragen of als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze school via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.