Vacatures op het Martinuscollege staan hieronder vermeld. 

Heb je interesse in een van onze vacatures? Solliciteer dan via de knop 'solliciteer' bij de betreffende vacature. 

Wil je meer informatie over een vacature? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Tine Zwier, afdeling P&O. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Vacature op ons roosterbureau

Na de zomervakantie ontstaat er op het roosterbureau een vacature. De wervingsprocedure start na de zomervakantie. Voor meer informatie: hou deze website en de regionale dagbladen in de gaten. 


 

 • Roostermaker
  Wegens vertrek van een medewerker binnen het roosterbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:
  ROOSTERMAKER
  28 - 40 uren (0,7 - 1,0 fte)
  per zo snel mogelijk


  Functie omschrijving:
  Als roostermaker ben je belast met het opstellen van onder andere (jaar-)roosters, proefwerkroosters, projectroosters en andere incidentele roosters. Je houdt hierbij rekening met de regels en criteria zoals deze zijn vastgesteld. Daarnaast houd je de ontwikkelingen op het gebied van maatwerk goed bij en implementeer je deze in je werkzaamheden. Je overlegt met de directie en teamleiders en je geeft (on)gevraagd advies. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en je stelt daarbij prioriteiten.