Naast leuke en inspirerende lessen, enthousiaste leraren is school ook belangrijk voor leuke herinneringen aan buitenschoolse activiteiten. Op het Martinuscollege vinden wij het heel leuk om ook buiten schooltijd gezamenlijk dingen te ondernemen en zijn alle leerlingen dan ook lid van de Martinus Membership Club (MMC). 

Waar doe jij aan mee?

De MMC organiseert superleuke activiteiten en alle overleggen waar leerlingen bij betrokken zijn vallen hieronder. Ga mee naar Walibi, duik in het water voor een proefles duiken, doe mee aan de zaalvoetbalcompetitie (tegen de leraren!), game mee tijdens een LAN-party, bezoek onze schoolfeesten, bespeel een instrument in onze schoolband, doe mee aan Martinus Got Talent, sluit je aan bij de leerlingenraad of GSA van onze school, organiseer het eindexamengala of neem plaats in de medezeggenschapsraad of een andere commissie. 


Heb jij een leuk idee?

Heb jij zelf leuke ideeën voor een activiteit of om de school nog leuker te maken?  Die ideeën horen wij graag! Mail naar meneer Haakman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda Martinus Membership Club

De agenda voor schooljaar 2020 - 2021 volgt zo snel mogelijk.