Kom jij ook bij ons eten? Het Martinuscollege heeft een eigen opleidingsrestaurant: De Mantel. Derde- en vierdejaars leerlingen Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) koken en serveren hier, onder het toeziend oog van ervaren leraren, de heerlijkste gerechten en leren hier de belangrijkste basisvaardigheden van de profieldelen koken, gastheerschap, bakkerij en recreatie.
Culinaire activiteiten
De Mantel is gedurende het schooljaar voor verschillende culinaire activiteiten geopend. Op diverse maandag-, woensdag- en donderdagavonden kunnen buurtbewoners, familie en andere liefhebbers aanschuiven voor een verrassend driegangenmenu. De menu’s zijn altijd gevarieerd, bereid met verse, lokale, seizoensgebonden producten en samengesteld op basis van het groeiende kunnen van de leerlingen.
Zelf proeven? Reserveer jouw tafel!
Je bent van harte welkom. Een driegangendiner kost €17,50 (exclusief drankjes). Reserveren is noodzakelijk en kan door op schooldagen te bellen met onze school op 0228-510300.